DELFT 137R/930

Het 137 mm hoog warmdak profiel van DELFT. Warmdak profielen zijn een kostenefficiënte oplossing bij de combinatie van grote overspanningen en hoge belastingen.

 • Snelle levering
 • Service op maat
 • Logistiek partner
 • Persoonlijk contact
Offerte aanvragen

DELFT 137R/930

Het warmdak profiel wordt gebruikt als dragend profiel voor isolatie en een waterdichte dakbedekking. De 137R/930 is voorzien van 'Aqua Solution' zodat ingesloten water tijdens de montage niet wordt opgesloten.

 • Leverbaar in verschillende staaldikten voor een kostenefficiënte oplossing bij iedere overspanning
 • Leverbaar met een maximale lengte van 25,1 meter
 • Leverbaar met FM Certificering
 • Standaard voorzien van 'Aqua Solution'
 • Ideale profielhoogte om sprinkler in de cannelures te plaatsen
 • Leverbaar met verschillende afwerkingen aan de onderzijde
 • Geperforeerde variant leverbaar voor uitstekende geluidsabsorptie

Specificaties

Staaldikte [mm]

Gewicht [kg/m2]

Ieff [cm4/m]

0,75

7,9

297,00

0,88

9,3

344,00

1,00

10,6

387,00

1,13

11,9

441,00

1,25

13,2

491,00

1,50

15,8

594,00

Downloads

Delft Aqua Solution

Regenwater dat tijdens de bouw in de cannelures van dakplaten achterblijft, veroorzaakt vaak waterschade. Door een innovatief productieproces kunnen wij onze dakplaten direct tijdens het walsen van afwateringsgaten voorzien. Ons nieuwste type dakplaat brengen we op de markt onder de naam ‘DELFT Aqua Solution’. Hiermee voorzien wij in de behoefte van (hoofd)aannemers, installateurs, montagebedrijven en projectontwikkelaars om wateraccumulatie tijdens de bouw te voorkomen.

Opties

Perforeren

Geluidsabsorbtie is bij veel industriele projecten een must om een aangenaam akoestisch binnenklimaat te realiseren. Door de aangebrachte perforatie kunnen de geluidsgolven in de aangebrachte isolatie doordringen in plaats van dat deze worden gereflecteerd in de ruimte.

Let op, wanneer platen of profielen worden geperforeerd heeft dit resultaat op de sterkte en stijfheid van de profielen. Kijk op de technische databladen voor meer informatie of vraag dit aan uw contactpersoon bij Delft.

Anti-condens vilt

Condens dat kan ontstaan aan de onderzijde van de kouddakprofielen is ongewenst omdat dit de levensduur nadelig beïnvloed en vallende druppels van de condens niet gewenst zijn aan de binnenzijde. De vallende druppels kunnen schade veroorzaken aan de eventuele opgeslagen producten en/of goederen. Op aanvraag kan Delft de kouddakprofielen aan de onderzijde voorzien van anti-condens vilt.

Bij toepassing van anti-condens vilt moet er goed worden geventileerd zodat de opgenomen condensatie voldoende kan drogen.

Foliën

Voor een optimale bescherming van de producten worden de coils, vlakke platen en stroken voorzien van een schermfolie. Deze beschermfolie zorgt voor een optimale bescherming van de coating tijdens de verwerking. Na de verwerking kan de folie eenvoudig worden verwijderd.

Wanneer producttechnisch mogelijk wordt er gebruikt gemaakt van een duurzame recycleerbare folie van 80 micron.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij zijn hier om je verder te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Vraag een offerte aan