DELFT 27/1000

Een gevelprofiel met een profielhoogte van 27 millimeter en een werkende breedte van 1000 millimeter. De sinus profielen zijn zeer geliefd bij architecten en worden veelvuldig toegepast in Nederland.

  • Snelle levering
  • Service op maat
  • Logistiek partner
  • Persoonlijk contact
Offerte aanvragen

DELFT 27/1000

De ongeïsoleerde sinus profielen van DELFT zijn zeer geschikt als gevelprofiel of bijvoorbeeld als gevelafwerking op een isolerende draagstructuur zoals een binnendoos of Carrier sandwichpaneel.

  • Sinus profiel voor verticale, horizontale of diagonale toepassing
  • Maximale lengte 14 meter
  • Perfo uitvoering mogelijkheid voor binnentoepassing
  • Leverbaar met verschillende coatings
  • Leverbaar in verschillende staalkwaliteiten en staaldikten

Specificaties

Staaldikte [mm]

Gewicht [kg/m2] Ieff

Ieff [cm4/m]

0,63

6,2

5,90

0,70

6,9

6,60

0,75

7,4

7,10

Downloads

Opties

Perforeren

Geluidsabsorbtie is bij veel industriele projecten een must om een aangenaam akoestisch binnenklimaat te realiseren. Door de aangebrachte perforatie kunnen de geluidsgolven in de aangebrachte isolatie doordringen in plaats van dat deze worden gereflecteerd in de ruimte.

Let op, wanneer platen of profielen worden geperforeerd heeft dit resultaat op de sterkte en stijfheid van de profielen. Kijk op de technische databladen voor meer informatie of vraag dit aan uw contactpersoon bij Delft.

Anti-condens vilt

Condens dat kan ontstaan aan de onderzijde van de kouddakprofielen is ongewenst omdat dit de levensduur nadelig beïnvloed en vallende druppels van de condens niet gewenst zijn aan de binnenzijde. De vallende druppels kunnen schade veroorzaken aan de eventuele opgeslagen producten en/of goederen. Op aanvraag kan Delft de kouddakprofielen aan de onderzijde voorzien van anti-condens vilt.

Bij toepassing van anti-condens vilt moet er goed worden geventileerd zodat de opgenomen condensatie voldoende kan drogen.

Foliën

Voor een optimale bescherming van de producten worden de coils, vlakke platen en stroken voorzien van een schermfolie. Deze beschermfolie zorgt voor een optimale bescherming van de coating tijdens de verwerking. Na de verwerking kan de folie eenvoudig worden verwijderd.

Wanneer producttechnisch mogelijk wordt er gebruikt gemaakt van een duurzame recycleerbare folie van 80 micron.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij zijn hier om je verder te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Vraag een offerte aan