Fels profielen

Klikzink® felsprofielen zijn geprofileerde stalen profielen voor dak- en gevelbekleding van gebouwen zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde. Ze zijn ontworpen met een uniek felssysteem waarbij de randen van de panelen worden omgebogen en over elkaar worden geklikt. De exclusieve platte felskop en haaks staande felsen geven de profielen een natuurlijke uitstraling.

Offerte aanvragen

Een tijdloze uitstraling

Fels profielen zijn geprofileerde stalen profielen voor dak- en gevelbekleding van gebouwen. Ze zijn ontworpen met een uniek felssysteem waarbij de randen van de panelen worden omgebogen en over elkaar worden gelegd. De exclusieve haaks staande fels geven de profielen een natuurlijke uitstraling.

  • Leverbaar in verschillende uitvoeringen
  • Geschikt voor dak- en gevelbekleding van gebouwen
  • Identiek uiterlijk aan die van klassieke zinken fels daken en gevels
  • Gemakkelijk te verwerken door klik-verbinding
  • Unieke platte felskop van 10 mm

Projecten met KLIKZINK®

Binnendozen van DELFT

DELFT heeft voor elke dak en gevel een passende oplossing. De Klikzink fels profielen worden in ons eigen huis geproduceerd. Door de klik-verbinding zijn de fels profielen eenvoudig te installeren. Voor elk type gebouw en gewenste uitstraling hebben we een passende uitvoering. Advies nodig? Wij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Benieuwd naar de kracht van felsprofielen voor jouw project?

Vraag een offerte aan