DELFT 90/500

De klassieke binnendoos met een werkende breedte van 500 millimeter en een profieldiepte van 90 millimeter. De DELFT 90/500 is ideaal als draagconstructie voor profielplaten. Leverbaar in verschillende staalkwaliteiten en staaldikten om een kosten efficiente oplossing te bieden bij de overpanning en optredende belastingen.

  • Snelle levering
  • Service op maat
  • Logistiek partner
  • Persoonlijk contact
Offerte aanvragen

DELFT 90/500

De binnendoos is een geprofileerde cassette die wordt gebruikt als dragende structuur voor isolatie en gevelbekleding. De DELFT 90/500 is ideaal als draagconstructie voor profielplaten.

  • Geperforeerde variant leverbaar voor uitstekende geluidsabsorptie prestaties
  • Leverbaar in verzinkte uitvoering of met witte interieurcoating aan de binnenzijde
  • Leverbaar in verschillende staalkwaliteiten en staaldikten
  • Maximale lengte 20 meter

Specificaties

Staaldikte [mm]

Gewicht [kg/m2]

0,70

8,2

0,75

8,8

0,88

10,4

1,00

11,8

Downloads

Opties

Perforeren

Geluidsabsorbtie is bij veel industriele projecten een must om een aangenaam akoestisch binnenklimaat te realiseren. Door de aangebrachte perforatie kunnen de geluidsgolven in de aangebrachte isolatie doordringen in plaats van dat deze worden gereflecteerd in de ruimte.

Let op, wanneer platen of profielen worden geperforeerd heeft dit resultaat op de sterkte en stijfheid van de profielen. Kijk op de technische databladen voor meer informatie of vraag dit aan uw contactpersoon bij Delft.

Foliƫn

Voor een optimale bescherming van de producten worden de coils, vlakke platen en stroken voorzien van een schermfolie. Deze beschermfolie zorgt voor een optimale bescherming van de coating tijdens de verwerking. Na de verwerking kan de folie eenvoudig worden verwijderd.

Wanneer producttechnisch mogelijk wordt er gebruikt gemaakt van een duurzame recycleerbare folie van 80 micron.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij zijn hier om je verder te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Vraag een offerte aan