Bij DELFT staan we klaar om met je mee te denken en de beste oplossingen te bieden. Ons hoogwaardige staaldak, bandstaal en stalen profielen, zorgen voor sterke en duurzame constructies. Onze passie voor staal drijft ons om uit te blinken in alles wat we doen, van productie tot levering én innovatie. We gaan geen uitdaging uit de weg en werken hard om elk bouwproject soepel te laten verlopen. We zijn staalsterk verbonden met onze klanten.

Dit is wat we doen

We produceren staaldak, bandstaal en profielplaten voor daken, gevels en vloeren. Door de jaren heen hebben we blind vertrouwen gekregen van tientallen professionele bouwers, montagebedrijven, handelsbedrijven en constructeurs. En daar zijn we trots op. Voor ieder project denken we graag met je mee en gaan we voor de beste oplossing op maat.

De voordelen van DELFT

  • Snelle service met persoonlijk contact
  • Levering binnen 24 uur
  • Topkwaliteit staal
  • Voor een duurzame toekomst

Certificeringen

We produceren het staaldak, bandstaal en profielplaten met de meest geavanceerde en energiezuinige machines. Bovendien heeft ons gebouw de hoogste normering. Delft is uw betrouwbare partner die levert volgens de laatste kwaliteits- en veiligheidseisen. We beschikken over de volgende certificaten:

Lidmaatschappen DELFT

DELFT heeft als toeleverancier in de metalen dak en gevelmaterialen kennisdelen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij zijn actief betrokken bij de opstelling van de kwaliteitsrichtlijn en brengen wij met metaal onder de aandacht als esthetisch, efficiënt en duurzaam bouwmateriaal.

Actieve lidmaat- en partnerschappen:

Voor een duurzame toekomst

Onze klanten hechten steeds meer waarde aan duurzaamheid. Ook als het gaat om staaldak, bandstaal en stalen profielen. Onze bijdrage gaat verder dan alleen een LCA-certificering. DELFT gebruikt duurzame energiebronnen, beperkt de uitstoot van transport en introduceert een afval retourservice voor hergebruik van staal.

Werken bij DELFT

Bij DELFT draait het om staal sterke banden, met het team en met onze klanten. Als onderdeel van ons team ben je niet zomaar een werknemer; je bent een belangrijk lid van de DELFT-familie. We staan bekend om onze betrokkenheid bij elkaar. We communiceren open, werken samen aan oplossingen en pakken elke uitdaging met vastberadenheid aan. Ervaar zelf wat het betekent om staalsterk verbonden te zijn.

Bekijk vacatures