Vlakke platen en stroken

DELFT levert naast de verschillende oplossingen voor wand en dak ook vlakke platen en stroken uit eigen productie. Je kunt kiezen uit diverse voorgelakte materialen in verschillende kleuren en diktes. Ook geperforeerde vlakke platen produceren wij in eigen huis.

Offerte aanvragen

Downloads

Op maat voor jouw project

DELFT snijdt en bewerkt het bandstaal tot vlakke stalen platen of stroken op maat volgens de specificaties en vereisten van de klant. We leveren de hoogwaardige stalen platen of platen voor diverse industrie├źn en toepassingen zoals de constructie en bouw, automotive, scheepsbouw, machinebouw en huishoudelijke apparaten.

  • Veel kleuren op voorraad
  • Knippen en slitten op maat tot een maximale lengte van 6.000 mm
  • Geleverd met folie om beschadigingen te voorkomen
  • Snelle levering

Opties

Perforeren

Geluidsabsorbtie is bij veel industriele projecten een must om een aangenaam akoestisch binnenklimaat te realiseren. Door de aangebrachte perforatie kunnen de geluidsgolven in de aangebrachte isolatie doordringen in plaats van dat deze worden gereflecteerd in de ruimte.

Let op, wanneer platen of profielen worden geperforeerd heeft dit resultaat op de sterkte en stijfheid van de profielen. Kijk op de technische databladen voor meer informatie of vraag dit aan uw contactpersoon bij Delft.

Foli├źn

Voor een optimale bescherming van de producten worden de coils, vlakke platen en stroken voorzien van een schermfolie. Deze beschermfolie zorgt voor een optimale bescherming van de coating tijdens de verwerking. Na de verwerking kan de folie eenvoudig worden verwijderd.

Wanneer producttechnisch mogelijk wordt er gebruikt gemaakt van een duurzame recycleerbare folie van 80 micron.

Projecten met dakplaten

Vlakke platen van DELFT

DELFT levert graag vlakke platen voor jouw project. Uiteraard slitten en knippen wij de platen in eigen huis voor je op maat. Ook de minder gangbare maten zijn daardoor snel te leveren. Voor elke wens hebben we een passende oplossing. Advies nodig? Wij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Benieuwd naar de kracht van vlakke platen en stroken voor jouw project?

Vraag een offerte aan